​Kontakt os

​Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og henvendelser

Tlf. +45 39 20 83 43

Ved akut assistance efter lukketid tlf. +45 50 67 47 67

E-mail: info@gourmet-catering.dk

Gourmet catering

Landskronagade 47,

2100 københavn ø

Hent rutevejledning

Cvr nr.: 32 73 90 67​

​Åbningstider

Kontoret er åben man-fredag:
kl. 8.00 – 15.00​

​​

  • Sommerferielukket i industriferien
  • Vinterferielukket uge 7

Vi leverer mad fra mandag – fredag

(Lørdag-søndag kun efter aftale)

Skriv til os

Du er velkommen til at kontakte os enten ved at ringe eller ved at udfylde formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Forkæl dine gæster

Med Gourmet Catering kan du vælge mellem mange typer mad ud af huset, herunder brunch, buffet, tapas, en storslået 3-12 retters menu. Vores førsteklasses køkken tilbereder altid maden med sæsonens råvarer og et stort udvalg af hjemmelavede lækkerier.​

Rene linjer

Hos gourmet catering går vi op hygiejnen.

For os i Gourmet catering er det vigtigt, at du som kunde kan stole på os og de retter, vi tilbyder. Du skal kunne føle dig helt tryg ved, at kvaliteten, hygiejnen og sikkerheden er i top.​

Lad os tage slæbet

Vær gæst til dit eget event!

Uanset om du er interesseret i at afholde et møde, konference, workshop, udstilling, produktlancering, receptioner, jubilæum, afskedsarrangement, gallamiddag eller cocktailparty. Er vores professionelle service team og førsteklasses køkken, klar til at tage din virksomheds arrangement til det næste niveau.

For nogle af de nyeste koncepter, stilideer og gastronomi, tal med en af vores eventplanlæggere for at begynde at planlægge din næste begivenhed.

Ring 39 20 83 43 og hør hvad vi kan hjælpe med.​​

Kontakt os

Brug under 2 minutter på at udfylde formularen herunder og bestil et uforpligtende samtale med vores rådgiver. Planlægt dit næste event i samarbejde med os, og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg benytter mig altid af Gourmet Caterings services, når der skal afholdes arrangementer i huset. Det lykkes dem altid at leve fuldt ud op til mine forventninger ved at være fleksible i forhold til menuerne og levere mad af høj kvalitet, til tiden.

Janne Ebbesen, Industriens Uddannelser

Hos Kgl. Norsk Ambassade i København har vi gennem en længere årrække benyttet os af Gourmet Catering. De leverer altid flot og velsmagende mad til et hvilket som helst arrangement, og vi har kun lovord tilovers for deres service. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde.

Kgl. Norsk Ambassade i København

Gourmet catering yder hele vejen igennem en fantastisk, professionel service og leverer fremragende mad med de lækreste råvarer. Maden bliver altid præsenteret på smukkeste vis.

Tina Lundgaard, Chas. Hude a/s

Gourmet Catering 

Landskronagade 47, 2100 København Ø
CVR: ​32 73 90 67