Eksempel på bryllupsmenu
Bryllupskage til receptionen
Sommerbærkage på browniebund med
Hvid chokolademousse tilsmagt passionsfrugt
Middagen
Canapes
Friteret parmesankugle med trøffelcreme
Rogn – jordskok & røget fløde i krustade
Oksetatar – æggecrème – semi tomat & aske
3-retters menu
Forret
Carpaccio af king fish med yuzu – trøffelvinagrette – spirulina chips – peberrod mayo & frisk trøffel
Hovedret
Grambogaard kalv med grillede grønne asparges - ramsløgs emulsion – brændt salatløg - krustade med brisler & røget kalve blanquette
Dessert
”tærte" med rabarber & jordbær – fed vaniljecreme – knas – citrusurter – jordbærperler & hvid chokolade sorbet
Brød & smør
Samolina med kartoffel & sydesalt
Samt
Sesam & birkes
Hertil pisket smør
Petit fours
Mini brownie
Yuzu glace kage
Natmad
Mini sliders med pulled pork med cremet slaw
Mini sliders med oksebøf – cheddar - rødløg - bbq ketchup & salat
Gourmet Bryllupspakke
Fra kr. 1700,-
Incl. Moms pr person
Ved 50 personer af 8 timer
Velkomst canape & bobler
3 - retters middag
Vinmenu
Petit fours & kaffe/te & avec
Fri bar med longdrinks
Natmad
Kokke & tjener
Blomster
Tilkøb:
Bryllupskage +90,-
1 ret mere +90,-
Hovedret serveret anden gang +50,-
Cocktails +250,-
Snacks til cocktails +50,-
Leje af service, duge, stofservietter +175.-
Opdækning +50,-
Menukort +25,-