​Cocktailparty

Skal vi tage dit cocktailparty til næste niveau? 

Gourmet Catering er klar til at hjælpe med at skabe et cocktailparty i verdensklasse, uanset om det foregår på arbejdspladsen, i lejet venue eller hjemme i privaten. 

Hvis du er klar til at imponere dine gæster med et overdådigt cocktailparty,

 hvor vi serverer lækre, farverige og ikke mindst smagfulde cocktails til dine gæster, så er du landet det helt rigtige sted.


Vi kan også sammensætte en menu bestående af fingerfood, som er nemt og praktisk at spise - På den måde undgår du at dine gæster går hjem på tom mave. 

Vi gør os umage og ønsker at give dig den bedst mulige service, derfor har du også mulighed for at booke personale i form af tjener, bartender eller kok til begivenheden.


Vi vil rigtig gerne høre om dine idéer til dit cocktailparty og netop derfor har vi herunder samlet lidt inspiration, 

med nogle eksempler på hvad vi kan hjælpe dig med. 

Drinks

Det bliver svært at komme udenom Cocktails, når der skal afholdes cocktailparty

Mad

Fingerfood fra Gourmet Catering

Telt

Træk begivenheden udenfor i stort luksus telt.​

Service

Skal vi hjælpe med bordopdækning og smuk service

Blomsterdekorationer

Vi pynter bordene op med fine blomsterdekorationer

Live musik

Sæt prikken over i’et, med Live musik til din fest​

Lad os tage slæbet

Vær gæst til dit eget event!

Uanset om du er interesseret i at afholde et møde, konference, workshop, udstilling, produktlancering, receptioner, jubilæum, afskedsarrangement, gallamiddag eller cocktailparty. Er vores professionelle service team og førsteklasses køkken, klar til at tage din virksomheds arrangement til det næste niveau.

For nogle af de nyeste koncepter, stilideer og gastronomi, tal med en af vores eventplanlæggere for at begynde at planlægge din næste begivenhed.

Ring 39 20 83 43 og hør hvad vi kan hjælpe med.​​

Kontakt os

Brug under 2 minutter på at udfylde formularen herunder og bestil et uforpligtende samtale med vores rådgiver. Planlægt dit næste event i samarbejde med os, og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg benytter mig altid af Gourmet Caterings services, når der skal afholdes arrangementer i huset. Det lykkes dem altid at leve fuldt ud op til mine forventninger ved at være fleksible i forhold til menuerne og levere mad af høj kvalitet, til tiden.

Janne Ebbesen, Industriens Uddannelser

Hos Kgl. Norsk Ambassade i København har vi gennem en længere årrække benyttet os af Gourmet Catering. De leverer altid flot og velsmagende mad til et hvilket som helst arrangement, og vi har kun lovord tilovers for deres service. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde.

Kgl. Norsk Ambassade i København

Gourmet catering yder hele vejen igennem en fantastisk, professionel service og leverer fremragende mad med de lækreste råvarer. Maden bliver altid præsenteret på smukkeste vis.

Tina Lundgaard, Chas. Hude a/s

Gourmet Catering 

Landskronagade 47, 2100 København Ø
CVR: ​32 73 90 67