Middag i vintersæsonen
Gourmet Catering er klar til at hjælpe med en dejlig middag til dit arrangement, uanset om middagen foregår på arbejdspladsen, i et lejet venue eller hjemme i privaten.
Vores dygtige og erfarne kokke tallerkenanretter alle retter på stedet og byder hovedretten anden gang fra fade. Hertil serveres smør og 2 slags brød.
Kokken medbringer selv alle de redskaber der skal bruges til maden, sørger for at køkkenet er ryddet efter sig og tager det hele med sig igen.
Gourmet Catering er også klar til at hjælpe med personale til opdækning, servering og opvask. Samt udlejningsservice, blomster, pynt og drikkevarer.
Vi kan også hjælpe med at sammensætte en customised menu ud fra f.eks ønsker om økologi, tema, allergier eller inspireret fra andre lande.
Vær venligst opmærksom på vores minimum 15 couverter.
Samt at vores middage kun kan købes med kok.
FORRET
RAVIOLI – TASKEKRABBE – RICOTTA – RUCOLA & CITRONSMØR
CONFITERET TORSK – BEDE – ÆBLE – PEBERROD – SENNEP & MALTCHIPS
KAMMUSLING – RØGET FLØDE – 2 SLAGS SKORZONERRØDDER – GRØN OLIE & URTER
MOSAIK AF HUMMER – KAMMUSLING – LAKS – KRYDDERURTER & CIDER EMULSION
GRATINERET TEBSTRUP GEDEOST – CROUTONS – GLACERET BEDER – SPINAT & VALNØDDER
JORDSKOKKE CREMESUPPE – JOMFRUHUMMER HALER – HUMMER OLIE – CITRON & JORDSKOKKECHIPS
RØGET LAKS FRA KONGSBAK – AGURKEKUGLER – PEBERRODSFLØDE – DILD OLIE & FENNIKEL CRUDITÉ
* * *
HOVEDRET
VAGTEL – KRUSTADE MED MORKLER & SVAMPECREME – BROMBÆR – PERLELØG – RODFRUGTS POMMES ANNA & TIMIANSAUCE
RENSDYRRYG – BØGEHATTE – BRÆNDT SKALOTTELØG – TØRRET TYTTEBÆR – LØVSTIKKE -KARTOFLER & PORTVIN
BRAISERET KALVEKAM – GREMOLATA – LILLA GULERØDDER – PARMESAN KROKETTER & RØDVINS SAUCE
TOURNEDOS ROSSINI AF OKSEMØRBRAD – FOIE GRAS – SPÆDE GRØNTSAGER – POMMES RØSTI & TRØFFELSAUCE
PERLEHØNEBRYST MED CITRONTIMIAN – ABRIKOS – PINJEKERNER HERTIL PORTO BELLO SVAMPE -ROSENKÅLSBLADE – POLENTA & CITRONSAUCE
DYREFILET – SORTE SVAMPE – TRANEBÆR – ROSENKÅL – TUSINDBLAD KARTOFFEL & PORTVINS SAUCE
SKINDSTEGT SANDART – PERLEBYGOTTO – SKOVSVAMPE – HVIDVIN & HAVGUS OST
( KAN OGSÅ BESTILLES SOM VEGETAR UDEN FISK )
* * *
DESSERT
SALTET BROWNIE – TOFFEE CREME – BRÆNDT MARENGS & PINK GRAPE SORBET
BAGT ANANAS – MØRK ROM – MUSCOVADO – INGEFÆR – KOKOS SORBET – MANDELKAGE & KOKOS FLAGER
PECANTÆRTE – SKYR IS PARFAIT – PÆRE MED AHORNSIRUP
CHOKOLADETRØFFELKAGE MED HASSELNØDDER – SKOVBÆR – SORBET & KARAMEL
ÆBLE TARTE TATIN – CREME FRAICHE – ÆBLESORBET – PRALINE & ÆBLECHIPS
LUN CALLEBAUT CHOKOLADE FONDANT MED BLØDENDE HJERTE – VANILJE IS PARFAIT & HINDBÆR
MIDDAGEN SERVERES MED SMØR & 2 SLAGS COUVERTBRØD
* * *
VELKOMST
AMUSE BOUCHE
Kokken kombinere en Amuse Bouche, som kan nydes stående til velkomsten
MINI CANAPES
Kokken kombinerer 2 mini canapes, som kan nydes stående til velkomsten
SNACKS
RODFRUGTCHIPS MED DIP – SALTEDE NØDDER
* * *
OST
FLAGER AF VESTERHAVS OST – LUN LYNG HONNING FRA FYN – FIGNER & MYNTE
LUN GEDEOST TÆRTE – KARAMELLISERET LØG – BALSAMICO & RUCOLA SALAT
BRIE DE MAUX – KVÆDE & TØRRET OLIVEN
3 SLAGS DANSK OST FRA GÅRDEN
HERTIL SERVERES SMØR & STENALDER KIKS
* * *
NATMAD
THAI SUPPE – CREMET KOKOS – KARRY – KYLLING & SPRØDE GRØNTSAGER
PØLSE & OSTEBORD – SALSA – PESTO – GRILLET GRØNTSAGER – HONNING NØDDER & FOCCACIA
SALT BORD – PEBER RULLEPØLSE – ”DYRLÆGENS NATMAD” – SPEGEPØLSE – LØG & SKY
CREMET TOSKANSK VINTERSUPPE – SALCHICHA PØLSE – PARMESANOST
MINI SLIDERS
PULLED PORK – COLESLAW – AGURKERELISH
ANDERILETTE – RØDLØGSMARMELADE – RAVIGOTTE SENNEPSCREME
VEGETARISK – PORTOBELLO – BLUECHEESE – HUMMUS SPREAD
NATMADEN SERVERES MED FRISKBAGT BRØD OG SMØR (undtagen sliders)
Vær venligst opmærksom på vores minimum 15 couverter.
Samt at vores middage kun kan købes med kok.

UDLEJNINGSSERVICE
Mangler du glas, tallerkner,
borde, duge osv? Hjælper
vi gerne og kan også
klare opvasken efterfølgende.

PYNT
Har du brug for en buffet der
afspejler jeres koncept og virksomhed?
Lad os hjælpe med dekorationerne.

PERSONALE
Vil du nyde festen og ikke
tænke på det praktiske? Lej vores
professionelle kokke og tjenere
til at hjælpe til dit arrangement