KONTAKT OS

Kontakt  Stine Maria Svan (Indehaver og kok) på tlf. eller mail.

Vi sidder klar til svare på dine spørgsmål og henvendelser

Tlf. +45 3920 8343
Ved akut assistance efter lukketid Tlf. +45 50674767
E-mail: info@gourmet-catering.dk

CVR nr.: 32 73 90 67

Kontoret er åben man-fredag:
kl. 8.00 – 15.00

Sommerferielukket i industriferien
Efterårslukket i uge 42
Lukket mellem jul og nytår
Vinterferielukket uge 7

Vi leverer mad fra mandag – fredag
(Lørdag-søndag kun efter aftale)

Gourmet Catering,
Landskronagade 47,
2100 København Ø

BETINGELSER 2019

– vær venligst opmærksom på følgende:

ENDELIGT ANTAL

Det er muligt at justere i antallet af couverter indtil 5 dage før selskabet. I nogle tilfælde kan det være muligt at tilføje flere couverter.
Kontakt os for dette så tidligt som muligt

 

MINIMUMSBELØB

Minimumsbeløbet for alle bestillinger er på 1000,- ex. moms

 

MINIMUMSANTAL
Morgenmadsbuffet min. 10 couverter
Brunchbuffet min. 15 couverter
Andre buffeter min. 20 couverter
Receptioner, min. 30 couverter
Middage/Frokost min 15 couverter
Portionsanrettet frokost, her er intet min. antal couverter dog er der en min. bestilling på 1000,- ex. moms

 

ALLERGIER/ DIÆTER
Vi hjælper naturligvis, hvis I har specielle ønsker til menuen eller allergier, mod et 25% tillæg oven i couvertprisen.
Kokken som laver retten, vedlægger en seddel med sin garanti for at retten ikke indeholder f. eks nødder – skaldyr mv.
Derudover hjælper vi gerne med custom menuer der passer til lige præcis dit arrangement.

 

ANRETNING
Ved alle bestillinger anretter vi altid maden på vores porcelæn, glas eller sølvfade, med mindre andet ønskes.
Mod tillæg på 5 , – pr couvert, kan maden anrettes på 100% bionedbrydelige bambus fade, lige til at smide ud eller genbruge.
Vores varme retter ankommer varme i termokasser, ved buffeter blive disse sat op i kobbervarmere som vi har med.
Fade m.m. er til låns og bedes tilbage leveres rent med mindre andet aftales.
Hvis du er i tvivl om, hvilke fade, tallerkner, skåle m. m. der er vores, se da den medfølgende serviceseddel.

 

OPSÆTNING AF BUFFETER
Vi opsætter selv alle buffeter, med mindre andet aftales.
Det eneste der mangler når vi går, er at fjerne filmen fra fadene med de kolde retter, samt vedlægge ta’ bestik.
Er der booket tjenere sørger de naturligvis for dette.

 

LEVERING
Vores mad leveres i special indrettet varevogne med hygiejniske kølerum.
Maden transporteres i vores specialdesignede grå Gourmet Catering kasser på dertilhørende rullevogne.
Vi efterlader et par af vores kasser, til at pakke vores returservice ned i. Disse skal helst kunne stables.
Fortæl os gerne, hvis der er særlig forhold ved levering som vores chauffør har brug for at vide. f.eks mange trapper, elevator, koder, nøgler eller ring ved ankomst .

 

AFHENTNING
Vi henter vores returservice, første efterfølgende hverdag. Med mindre andet aftales.

 

PERSONALE
Hos Gourmet Catering er vi stolte af at være en del af et team af dedikerede medarbejdere.
Og vi sætter en ære i at behandle vores kollegaer, samarbejdspartner og gæster på samme måde. Det forventer vi også at du som kunde gør.
Vi hjælper kun med personale ved bestilling af mad.

Tjener 1.625 kr.

– 5 timer på stedet, derefter 320 kr. pr. time ex. moms

Overtjener 2.000 kr.

– 5 timer på stedet, derefter 400 kr. pr. time ex. moms

Kok 1.750 kr.

– 4 timer på stedet, derefter 350 kr. pr. time ex. moms

Runner/Opvasker 1.500 kr.

– 5 timer på stedet, derefter 300 kr. pr. time ex. moms

 

Vi følger overenskomst mellem D1 og 3f
Vores professionelle tjenere, overtjenere, runnere og kokke ankommer velsoignerede
og iført sort/hvide uniformer. Vi har forplejning og arbejdsredskaber med til dem.

 

PRISER
Vi forbeholder os retten til at foretage prisstigninger løbende, alt efter råvare markedsudvikling.
Vores generelle prisstigning ligger ved årsskiftet ca. 3 %.

 

AFBESTILLING
Hos Gourmet Catering har vi stor forståelse for, at det kan være nødvendigt at ændre datoer og andre praktiske forhold omkring et arrangement.
Vi har faste afbestillingsregler, men er også klar til en dialog omkring de ændringer, der måtte komme.
En total afbestilling er mulig indtil 6 uger før arrangementets afholdelse betales gebyr på 0%
Mindre end 6 uger før arrangementets afholdelse betales 50% af arrangementet.
Mindre end 14 dage før arrangementets afholdelse betales 75% af arrangementet.
Mindre end 8 dage før arrangementets afholdelse betales 100 % af arrangementet.
Afbestilling skal ske skriftligt pr. mail.
Mindre ændringer af deltagerantal kan ske indtil 5 hverdage før arrangementets afholdelse.
Gourmet Catering forbeholder sig ret til at opkræve, hvis vi finder det nødvendigt.

 

BETALING
Med mindre andet aftales, mailer vi faktura med 8 dages netto betaling, efter levering af maden.
Dette kan betales med en bankoverførsel, (se kontonummer nederst på fakturaen) Swift eller Girokort.

 

På forhånd tak for et godt samarbejde.

Gourmet Catering

Du er velkommen til at kontakte os enten ved at ringe eller ved at udfylde formularen herunder.

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev med spændende information om Gourmet Catering?
– Så tilmeld dig nedenfor!